Gyakori kérdések

K

Német nyelvtudás nélkül is lehet-e jelentkezni a programra?

V
Nem javasolt. Voltak kivételes esetek, amikor így is sikerül a pályáztatás. Ez akkor fordult elő, amikor egy pár egyik tagja tudott kommunikálni német nyelven és egy helyen tudtak dolgozni. Volt rá példa, hogy a munkaadó így is elvállalta.
K

Mennyi időn belül tudok munkába állni, ha igénybe veszem a szolgáltatást?

V
Sok pályázónknál jött sok olyan ajánlat, hogy azonnali kezdéssel szeretnék őt alkalmazni!<br /> Az is befolyásolja az ajánlatok minőségét és mennyiségét, hogy az év melyik szakaszában küldjük ki. Természetesen a sikeres pályázat alapfeltétele a vendéglátásban szerzett tapasztalat és a minimum alapfokú német nyelvtudás.
K

Melyik országok vendéglátós munkaadóival tudom az Önök segítségével felvenni a kapcsolatot?

V
Ausztria, Németország, Svájc és Südtirol vendéglátóegységeiből összegyűjtött adatbázisunkat tesszük hozzáférhetővé. Már több, mint 28000 hotel, étterem, fogadó, hütte, kávézó,  bár,  söröző és borozóval léphet kapcsolatba.
K

Párommal, barátommal/barátnőmmel együtt, egy helyen szeretnénk dolgozni. Megoldható?

V
Igen! Ha van tapasztalata mindkét félnek a vendéglátásban és alapfokon németül is beszélnek. Olyan is előfordult már, hogy a munkaadó úgy is alkalmazta mindkét pályázót, hogy csak az egyik beszélt jól németül.
K

Ez munkaerő közvetítés?

V
Nem! A munkaerő közvetítésben van közvetítő, itt nincs! A munkaadó egyből a munkavállalóval lép kapcsolatba, csak az ő elérhetőségeit ismeri.
K

Csak vendéglátós adatbázissal rendelkeznek?

V
Ha más iparág iránti kapcsolatokat keres, kérem azt emailben írja meg nekünk!